Român întors de la muncă din Austria, prins de jandarmi jucând la pariuri, în loc să stea în izolare, acasă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un tânăr care tocmai se întorsese din Austria, de la muncă, a fost descoperit de jandarmi jucând de zor la pariuri, într-o sală din Bistrița-Năsăud.

Întrebat de ce nu este în izolare, conform legii şi de ce nu poartă mască de protecţie, tânărul a răspuns că nu ştia că trebuie să facă asta.

Un bărbat întors recent din Austria și care ar fi trebuit să stea acasă în izolare pentru 14 zile, a fost depistat de o patrulă a jandarmilor tocmai într-o Casă de Pariuri din Năsăud.

Tânărul era însoțit de un prieten şi niciunul nu purta mască de protecţie. Întrebat de ce nu este în izolare, acesta a spus că nu ştia că trebuia să facă asta. Tânărul a fost sancţionat cu amendă de 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de carantină şi cu încă 1.000 de lei pentru că nu a purtat mască în spaţiul respectiv.

„Jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița au depistat un bărbat întors din Austria în aceste zile, care nu respecta măsura carantinării, conform prevederilor legale în vigoare. Acesta se afla alături de un prieten la o Casă de Pariuri din orașul Năsăud și a afirmat că nu a știut că trebuie să stea acasă timp de 14 zile pentru protecția lui și a celor din jur. Mai mult decât atât aceștia nu purtau nici masca de protecție. Cei în cauză au fost sancționați cu amenzi în valoare de 3.000 de lei, astfel: 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurii de carantinare, respectiv cu 2.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală. Reamintim tuturor faptul că nerespectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea COVID – 19 atrage după sine răspunderea contravențională conform legislației legale în vigoare”, susține Jandarmeria Bistriţa, potrivit bistritaexpress.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel