Jaf Italia. Românul care a tăiat urechea italiencei ar putea fi eliberat. Lovitură de teatru

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Sunt ore de groază pentru italienii din Lanciano și Abruzzo și asta pentru că Bogdan Alexandru Colțeanu, românul care era șeful bandei de hoți care au comis jaful brutal în urma căruia au tăiat urechea unei femei, ar putea fi eliberat. 

Sunt ore de tensiune și neliniște pentru cei care trăiesc în Lanciano și în Abruzzo. 

„Măcelarul", așa cum este cunoscută Colțeanu, ar putea fi cercetat numai pentru ceasul furat de la Carlo Martelli, proprietarul locuinței unde a avut loc teribilul jaf din urmă cu două săptămâni, și pe care la câteva zile distanță a încercat să-l vândă la Caserta. 

Procurorul va încerca să obțină prelungriea mandatului de arestare însă se lovește de birocrație pentru că actele sunt transferate foarte greu. 

Presa din peninnsulă notează că ceea ce este foarte  îngrijorător sunt perioadele lungi de transmitere a actelor de la Lanciano la Caserta, orașul în care torționarul s-a refugiat după jaf. Dacă transmiterea actelor se va prelungi, Bogdan Alexandru Colțeanu ar putea fi eliberat după ce oamenii legii l-au căutat câteva zile în toată Italia. 

O poveste care ar putea duce în mod incredibil la eliberarea românilor dacă nu se va acționa în timp util din cauza birocrației, conchid jurnaliștii italieni.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel