Iubita unui interlop miliardar a crezut că e cerută în căsătorie, când au intrat mascații peste ea în vila de lux (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O descindere în forță a mascaților în vila de lux a unui interlop miliardar maghiar a fost motiv de fericire pentru câteva secunde pentru o tânără, iubita proprietarului casei.

Administrația Națională a Impozitelor și Vămilor de la Budapesta a reținut membrii bandei criminale care erau implicați în comerțul cu mașini second-hand importate din străinătate, suspectați de fraudă cu TVA.

Prejudiciul total la bugetul statului e de 1,3 miliarde de forinți, aproximativ 3,6 milioane de euro, și a fost recuperat.

NAV a realizat, de asemenea, un videoclip al arestării capului rețelei, scoțând suspectul din uimitoarea sa casă de lux pe jumătate gol. Șeful organizației criminale a fost capturat de mascații din structura poliției TEK într-o casă de lux din Pest, la periferia capitalei maghiare.

 

Iubita lui nici nu și-a dat seama de gravitatea situației

 

La început, iubita lui nici nu și-a dat seama de gravitatea situației și a crezut că acțiunea face parte dintr-un scenariu al cererii ei în căsătorie.

Cu ferestre luxoase antiglonț, un sistem de supraveghere video și senzori de mișcare, această proprietate de lux a servit ca o fortăreață pentru interlopul arestat. Acesta a fost prins după ce anchetatorii au urmărit 40 de site-uri de vânzări de mașini second-hand.

Alți patru membri ai bandei au fost prinși în diferite zone din Ungaria, doi dintre ei având asupra lor zeci de milioane de forinți, cash, informează Libertatea. Pentru a recupera daunele, NAV a blocat conturile bancare și imobiliare, precum și sume mari de numerar. Infractorii pot primi până la 20 de ani.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel