Iubire adevărată: A escaladat zilnic două etaje până la fereastra mamei sale, până a murit, răpusă de Covid

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr a vrut să fie alături de mama sa, infectată cu coronavirus și internată în spital, dar, cum reglementările sanitare în vigoare i-au interzis, un tână a urcat zilnic două etaje ale spitlului  până la feresatra salonului unde era femeia, până când aceasta a murit.

Bărbatul de 30 de ani a escaladat în fiecare seară două etaje, până în dreptul secției de terapie intensivă unde se afla mama sa, timp de aproape o săptămână, până când femeia a murit, răpusă de cumplitul coronavirus.

Femeia, în vârstă de 73 de ani, care suferea și de o boală cronică, a fost testată pozitiv pentru coronavirus, iar starea ei s-a agravat rapid. Fiind internată în spitalul Hebron din Palestina, tânărul de 3 de ani și-a dorit cu orice preț să fie alături de mama sa în cele mai cumplite momente, titrează Il Messagero.

Ca să nu se simtă singură, fiul ei a decis să urce în fiecare seară două etaje și să o vegheze de la fereastră. Femeia a murit după 5 zile de terapie intensivă. „Am fost cu ea în ultimele ei momente de viață și chiar înainte să o văd murind am înțeles că nu mai există nicio speranță”, a spus tânărul Jihad Al-Suwaiti.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel