Italianul care și-a ucis iubita româncă cu 30 de lovituri de cuțit s-a sinucis. A sărit de la etajul spitalului unde era internat

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Italianul care și-a ucis iubita româncă cu 30 de lovituri de cuțit s-a sinucis. Bărbatul, internat într-un spital din Cagliari, a reușit să scape de cei doi ofițeri care-l păzeau și s-a aruncat de la etaj. 

Sandro Sarais, italianul în vârstă de 56 de ani acuzat că a înjunghiat-o mortal pe Mihaela Kleics, partenera sa de viață în vârstă de 50 de ani, de origine română, a murit. Bărbatul s-a aruncat de la o fereastră a spitalului Businco din Cagliari.

Italianul, care era păzit de doi ofițeri de poliție, a reușit să scape, și în ciuda ultimei încercări de a-l opri, s-a aruncat din camera de la etajul trei al secției de chirurgie toracică.

Sandro a fost intubat în încercarea de a-i salva viața, dar acesta a murit aproximativ o jumătate de oră mai târziu, relatează Ansa.it.

 

Italianul era internat în spital pentru că a încercat să-și ia viața după crimă
   

Bărbatul era internat în Spital după prima tentativă de a-și lua viața, imediat după ce a fost arestat. El s-a tăiat la gât și la încheietura mâinilor. 

Mihaela K. a fost ucisă în Quartu, la periferia orașului Cagliari. Vecinii spun că este vorba despre o „moarte anunțată“, presupusul ei asasin fusese auzit strigând "Te omor", în timp ce ea îi tot spunea să plece. Bărbatul a fost depistat la câteva ore, după ce cadavrul acesteia a fost găsit fără suflare. 

Mihaela a fost găsită pe patul ei, îmbrăcată, fără viață. Fusese măcelărită cu cel puțin 30 de lovituri de cuțit, iar crima a fost descoperită abia când sora ei, din România, a dat alarma, îngrijorată deoarece nu o găsea. 

 

Mihaela a fost măcelărită cu 30 de lovituri de cuțit

 

Acuzat de crimă, partenerul ei, Sandro Sarais, în vârstă de 56 de ani din Sardinia, a fost arestat la câteva ore după ce a fost găsit cadavrul. 

Carabinierii din Cagliari au început să-l caute imediat după ce au descoperit crima: interveniseră deja în trecut pentru unele certuri, iar victima depusese și o plângere oficială. Când au ajuns la casa de pe Via della Musica și au deschis ușa, au descoperit că locuința era în ordine, cu ușa intactă.

Nu a fost găsită nicio urmă a bărbatului care locuia de câteva luni cu femeia de 50 de ani.

 

Moarte anunțată. El a tot strigat: 'Te omor!'

 

Carabinierii fuseseră chemați de vecini în ultimele săptămâni, care erau îngrijorați de țipetele care veneau din apartamentul victimei. I-am auzit certându-se", povestesc unii locatari ai clădirii: "El striga: "O să te omor, o să te omor", în timp ce ea îl invita să plece. Este o moarte anunțată, cred vecinii. În trecut, a intervenit și ambulanța după certurile dintre Mihaela și partenerul ei, iar medicii au tratat-o pe femeie.

Sandro Sarais a fost localizat ieri după-amiază târziu. Se afla în mașina sa în zona rurală Castiadas, în apropierea unui pasaj suprateran, la aproximativ treizeci de kilometri de Cagliari. După tentativa de sinucidere, bărbatul a fost transportat la spital, unde este în prezent reținut de carabinieri în așteptarea audierii de către anchetatori.

Președintele Consiliului Regional, Michele Pais, și-a exprimat condoleanțele pentru cele întâmplate, de asemenea în numele întregii Adunări din Sardinia: "Încă o dată trebuie să plângem o victimă nevinovată ucisă de o mână criminală. Crima din Quartu amintește de morțile din Quartucciu și de violențele grave din Sennori, Tortolì și Cagliari. Astăzi este o altă zi tristă pentru insulă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel