Italian prins la graniţa României cu un Porche furat din Germania

Andreea Cosma |
Data publicării:
sursa foto: Poliţia de Frontieră
sursa foto: Poliţia de Frontieră

Un autoturism Porsche în valoare de 210.000 de lei, care era dat în căutare de către autorităţile din Germania pentru că ar fi fost furat, a fost indisponibilizat de autorităţile de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, în momentul în care un bărbat a încercat să iasă din România cu vehiculul.

Conform unui comunicat de presă transmis, vineri, de Poliţia de Frontieră Arad, la volan se afla un cetăţean italian în vârstă de 36 de ani, iar maşina era înmatriculată în Italia.

"La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat, pe lângă documentele de identitate, şi pe cele ale autoturismului. În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că maşina figurează ca 'bun pentru confiscare', alertă introdusă de autorităţile din Germania, în data 26 noiembrie", precizează comunicatul.

Bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul de la o firmă din Italia, susţinând că nu ştia că se afla în atenţia autorităţilor şi că ar fi fost furat.

Autoturismul, în valoare de 210.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru infracţiunea de tăinuire.

Citeşte şi: Italia. Româncă cu 500 de maşini pe numele ei. Spunea că le radiază şi le trimite în România. Ce se întâmpla cu ele 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel