Italia. Zidar român, călcat cu mașina și abandonat la marginea drumului: După zile de căutări, autorul s-a predat singur

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un muncitor român este în stare gravă după ce a fost călcat cu mașina de un bărbat, care apoi a fugit de la locul accidentului. Autorul faptei a fost însă identificat, el s-a prezentat singur la poliție după mai multe zile și a recunoscut fapta.

Șoferul care a fugit de la locul accidentului după ce a călcat un zidar român de 45 de ani pe marginea drumului în Villa Pavone, Viale Europa, sâmbătă seara, în jurul orei 21.00, a mărturisit fapta. În urma accidentului, acesta i-a provocat leziuni grave, încât nici până astăzi, după patru zile, prognosticul său nu este încă clar.

Sâmbătă seară, un muncitor de 46 de ani din Teramo, care are antecedente de infracțiuni legate de droguri și a fost reclamat pentru conducere sub influența alcoolului la începutul acestui an, se afla la volanul mașinii sale deși avea permisul retras cu aproximativ 20 de zile înainte.

Poliția rutieră din Teramo era pe urmele lui încă de ieri, după ce a găsit mașina Ford Fusion de culoare închisă, ale cărei daune, cu urme de sânge încă vizibile pe scaunele din față, corespundeau perfect cu rănile suferite de șofer.

 Zidar român, călcat cu mașina și abandonat la marginea drumului

 

Mașina a fost găsită de poliția rutieră după ce, în ultimele zile, au fost percheziționate toate magazinele de caroserii și dezmembrări auto. Au fost decisive declarațiile numeroșilor martori care au fost audiați la birourile Poliției rutiere și imaginile luate de la numeroasele întreprinderi de pe drumul afectat de accident, precum și cele ale municipalității din Teramo, care au fost examinate cu scrupulozitate de către polițiști și au permis căutarea mașinii potrivite.

Șoferul care a fugit de la locul accidentului, care inițial a negat orice acuzație, s-a prezentat ieri după-amiază spontan la sediul Poliției Rutiere, unde a fost acuzat de vătămare corporală gravă, omisiunea de a acorda ajutor, fugă și conducere fără permis. El s-a justificat spunând că a acționat de frică, deoarece știa că nu putea conduce pentru că nu avea permis.

Vinerea trecută, tot în Italia, un alt accident similar. Un român de 60 de ani a fost strivit de remorca scăpată de sub control a camionului său: șoferul este la terapie intensivă, în stare gravă. Bărbatul a fost operat la spitalul San Bortolo după ce remorca i-a zdrobit ambele picioare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel