Italia. Urmărire, ca în filme, pe autostradă. Un şofer român, prins beat la volan. Avea o alcoolemie record

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
sofer_roman_italia
sofer_roman_italia

Poliția rutieră din Fano a interceptat, miercuri după-amiază, la km 212  de pe A14, un camion care se deplasa în zig-zag.

 

Agenţii de la Poliția Rutieră Fano au pornit în urmărirea camionului care se deplasa şi cu viteză, peste limita normală pe A14, spre Ancona. Vehiculul, cu o greutate totală de peste 40 de tone, a fost inițial interceptat la km 212.

Intervenția nu a fost lipsită de riscuri și a fost extrem de complicată pentru poliţiştii care trebuiau să asigure siguranţa circulaţiei rutiere pentru a evita un dezastru pentru participanţii la trafic. Vehiculul, care era înmatriculat în România, se deplasa în zig-zag pe toate cele trei benzi, ajungând inclusiv zona de urgență.

Poliţiştii au urmărit camionul pe o distanţă de 10 kilometri, cu mijloacele vizuale și sonore pornite, solicitând şoferului să oprească. Într-un final, agenţii rutieri au reuşit să oprească camionul din goana nebună. După ce goana s-a sfârşit, poliţiştii l-au identificat pe şofer, care era un cetăţean român, care conducea în stare de ebrietate. Șoferul camionului a fost testat, iar testele au arătat că avea o alcoolemie de  2,73 grame la mie în aerul expirat, potrivit centropagina.it.  Polițiștii rutieri i-ar reţinut permisul auto. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel