Italia. Unui român de 31 de ani i-a fost confiscată mașina după ce a fost prins de carabinieri conducând beat și fără permis

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Italia. Doi români și o moldoveancă au furat detergenți și produse de îngrijire personală în valoare de peste 3.000 de euro  
Italia. Doi români și o moldoveancă au furat detergenți și produse de îngrijire personală în valoare de peste 3.000 de euro  

Un român, în vârstă de 31 de ani, a fost prins de carabinieri conducând beat și fără permis. 

În cursul nopții de duminică, soldații stației Aulla, din Toscana, au observat, de-a lungul Statale della Cisa, o mașină care circula haotic, intrând frecvent pe sensul opus de mers. 

Astfel, carabinierii i-au solicitat șoferului, un român în vârstă de 31 de ani, să oprească  imediat vehiculul. Carabinierii au observat că acesta avea un comportament agresiv, astfel că au dorit să îl testeze pentru consumul de acool, însă bărbatul a refuzat.

Beat și fără permis

În această situație, conform prevederilor Codului rutier, autoritățile au aplicat sancțiunea prevăzută pentru cei care refuză să facă testul.

Astfel, bărbatului i s-a cerut să prezinte permisul de conducere carabinierilor pentru ca acesta să fie reținut. Spre surprinderea evidentă a carabinierilor, bărbatul a spus că nu-l posedă pentru că nu l-a obținut niciodată. Carabinerii au verificat informația în baza de date, iar acest lucru s-a confirmat: românul de 31 de ani nu obținuse niciodată permisul de conducere.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria din Massa au deschis dosar penal pentru conducerea sub influența alcoolului și pentru conducere fără permis, iar mașina deținută de tânăr a fost confiscată.

Un alt român beat la volan a provocat haos în Italia după ce a distrus tot ce avea în cale

 

Pompierii din Treviso au fost solicitați să intervină, sâmbătă seara, în orașul San Biagio di Callalta, unde un șofer a făcut prăpăd în centrul localității. Bărbatul, care se afla la volanului unui Mercedes clasa A, a doborât dintr-un singur foc un hidrant, doi stâlpi de iluminat și un stâlp de telefon. Apoi a refuzat să fie tratat de către medicii de la Ambulanță, susținând că se simte bine. 

Accidentul a avut loc pe drumul regional 53, via Postumia, la numărul 109, în centrul localității San Biagio di Callalta. Bărbatul, un român în vârstă de 45 de ani, conducea un Mercedes clasa A și, cu siguranță, avea viteză, spun anchetatorii.  Deși nu a vrut să meargă la spital, nu a putut scăpa de testul de alcoolemie, efectuat de carabinieri chiar la fața locului. Testul a arătat un nivel ridicat de alcool în sânge.

Pompierii din Treviso au fost nevoiți să lucreze timp de mai multe ore pentru a ridica stâlpii și, cu ajutorul tehnicienilor, să restabilească liniile electrice și telefonice și să asigure hidrantul, relatează tribunatreviso.gelocal.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel