Italia. Un ucrainean a vrut să obțină rezidența cu un buletin românesc FALS. N-a mai apucat să iasă din primărie

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un cetățean ucrainean a fost arestat de polițiștii italieni, după ce a mers la primărie să depună cerere pentru obținerea rezidenței cu un buletin de identitate românesc fals. 

Un ucrainean în vârstă de 35 de ani a fost arestat la domiciliu pentru infracțiunea de utilizare a unui document de identitate fals. Bărbatul, folosind o carte de identitate falsă aparent emisă în România, pe care figurau datele sale personale modificate parțial, a mers la o municipalitate din Elban pentru obținerea rezidenței, cu eliberarea simultană a cărții de identitate italiană. 

După ce a depus actele, polițiștii l-au reținut imediat. În casa în care locuiește bărbatul, polițiștii au găsit un pașaport ucrainean, din care a reieșit naționalitatea exactă și adevărata sa identitate, relatează publicația Il Telegrafo Livorno.

Tânărul de 35 de ani a fost de asemenea denunțat pentru că a furnizat date false. Se pare că nu este la prima abatere. Cu ajutorul aceluiași buletin fals, el a reușit sa înșele un funcționar public care i-a eliberat codul fiscal necesar pentru încheierea contractului de muncă. Chiar și proprietarul firmei la care lucrează a fost indus în eroare de falsul act de identitate românesc.

În așteptarea procesului, ucraineanul este în arest la domiciliu.

ucrainean italia buletin romanesc fals

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel