Italia. Un tânăr l-a ucis, cu sânge rece, pe iubitul fostei sale prietene

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
carfabinieri_oficiul_postal
carfabinieri_oficiul_postal

Un tânăr de 26 de ani din Bitetto, în provincia Bari, Nicola Brescia, a fost înjunghiat, sâmbătă seara, în timpul unei dispute cu fostul soţ al iubitei sale.

 

De asemenea, fata de 22 de ani și tatăl lui Nicola Brescia, în vârstă de 50 de ani, au fost răniți. Ambii au ajuns la spitalul, însă vieţile lor nu sunt în pericol. Autorul crimei a fost prins la scurt timp după incident şi arestat, fiind acuzat de crimă voluntară și dublă tentativă de omor. Carabinierii au deschis o anchetă, fiind coordonați de procurorul de serviciu Savina Toscani.

Crima a avut loc pe stradă în jurul orei 3.30, în intrării în blocul în care locuia victima împreună cu părinții săi și unde tânăra se oprea din când în când să doarmă. Potrivit primelor date ale anchetei, fostul partener de tinerei ar ajuns în zona în miez de noapte.

Cearta, spun anchetatorii o reconstruiesc, ar avea un motiv pasional. Criminalul nu acceptase sfârșitul relației. La un moment,  tânărul de 26 de ani, l-a rănit mortal  pe Nicola Brescia, aplicându-i cel puțin cinci lovituri de cuţit în piept, abdomen și spate. Mai mult, a înjunghiat-o pe fosta soţie şi pe tatăl victimei, transmite en24news.com

Medicii care au ajuns la locul crimei nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe tânărul înjunghiat. La scurt timp, carabinierii l-au reţinut pe agresorul care între timp fugise, blocându-l în drum spre casă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel