Italia. Un român vindea mașinile duse de italieni la dezmembrat. Polițiștii au intrat pe fir

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român a fost reținut în Italia, după ce polițiștii au descoperit că bărbatul revindea vehicule sau motociclete destinate casării. 

Totul a început atunci când un tânăr de 39 de ani, care trebuia să-și cumpere o motocicletă nouă a mers la un centru de casare cu cea veche. Italianul a primit actele normale necesare achiziționării uneia noi, însă nu se aștepta la ce a urmat.

Câteva săptămâni mai târziu, omul a primit acasă mai multe amenzi pentru viteză, constatând cu surprindere că motocicleta pe care o dusese la dezmembrat se află încă în circulație, relatează nextstopreggio.it.

Italianul, domiciliat în Reggio Emilia, a mers la poliție și a depus o plângere. Oamenii legii au demarat o anchetă și au descoperit o rețea întreagă de fraudă care opera în acest mod. Mașinile sau motocicletele destinate casării erau apoi revândute și reintroduse în circulație. 

În acest caz au fost reținuți un italian de 47 de ani din Scandiano și un complice român, în vârstă de 49 de ani, cu domiciliul în Reggio Emilia, care au fost raportați pentru fraudă agravată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel