Italia. Un român şi-a înjunghiat fratele mai mic. Scandalul ar fi pornit de la o sticlă de alcool

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. O româncă este dată dispărută de o lună de zile. Suspectul principal pentru dispariția femeii este chiar iubitul ei
Italia. O româncă este dată dispărută de o lună de zile. Suspectul principal pentru dispariția femeii este chiar iubitul ei

Carabinieri și medicii de la serviciul ce ambulanţă din comun Rocca di Papa din Provincia Roma, Lazio  au fost solicitaţi să acorde ajutor unui tânăr care fusese înjunghiat.

 

Din primele informaţii ar fi vorba despre un bărbat de origine română, de 19 ani, care a fost rănit de fratele său de 21 de ani. Cei doi tineri, care erau angajaţi ca muncitori, au băut vineri seara până s-au îmbătat. Apoi, în jurul orei 1.30, între cei doi fraţi a izbucnit o ceartă care s-a transformat într-o luptă. La un moment, fratele mai mare l-a lovit pe cel mai mic în umăr, lateral și brațul drept cu un cuţit, scrie terzobinario.it.

Carabinierii stațiilor Rocca di Papa și Grottaferrata, precum şi medicii de la Serviciul de Urgenţe au intervenit și au transportat victima la spitalul din Frascati. Potrivit medicilor, pacientul va sta internat 40 de zile. Agresorul, de 21 de ani, a ajuns și el la spital, unde va rămâne 2 zile. După ce va fi externat va ajunge  în închisoarea din Velletri, fiind acuzat de tentativă de omor agravat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel