Italia. Un român și-a găsit un partener pe un chat de întâlniri gay, apoi l-a jefuit. Victima a rămas fără mai mute bunuri și o sumă de bani

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Un român și-a găsit un partener pe un chat de întâlniri gay, apoi l-a jefuit
Italia. Un român și-a găsit un partener pe un chat de întâlniri gay, apoi l-a jefuit

Un român, care își căuta parteneri pe un site de întâlniri gay, a fost arestat, după o plângere depusă de una dintre victime, care a rămas fără mai multe bunuri. Ce doi au vorbit câteva săptămâni pe un site, apoi bărbatul de  50 de ani din Verona l-a chemat pe tânărul român la el acasă, pentru o întâlnire sexuală.  

În seara zilei de 3 februarie, românul de 29 de ani, a ajuns acasă la victimă, într-un apartament din zona Borgo Roma la Verona. Doar că tânărul nu avea intenții romantice, ci venise să-și jefuiască victima. Înarmat cu un cuțit, românul l-a amenințat pe proprietarul apartamentului și a sustras 250 de euro, un ceas Casio, un rucsac Jordan, o geantă Gucci, două telefoane mobile și un laptop. Înainte de a se face nevăzut, infractorul l-a amenințat pe bărbatul de 50 de ani să nu raporteze incidentul poliției.

Cu toate acestea, victima a raportat, imediat incidentul, iar forțele de ordine au demarat o investigație.  Inițiat al fost analizate imaginile surprinse de camerele de supraveghere video a clădirii. Investigațiile ulterioare au continuat pe site-ul de întâlniri, făcând posibilă urmărirea numărului de telefon, utilizat de infractor. Ulterior, acesta a fost identificat ca fiind un cetățean român născut în 1992, cu reședința în Verona, având la activ numeroase antecedente penale, relatează leggo.it. 

Sâmbătă după-amiază, când a ajuns la casa unei rude din San Giovanni Lupatoto, infractorul a fost arestat de carabinieri, care au pus în aplicare ordinul de arest preventiv, emis de judecătorul Paola Vacca la cererea procurorului public Mauro Tenaglia, care a coordonat ancheta.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-   https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel