Imagine rară surprinsă de un polițist pe o autostradă din Germania: „Mulțumesc!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un accident de circulație petrecut duminică, la o oră cu circulație intensă, pe o autostradă din Germania, a oferit ocazia unei imagini rare și a unei dovezi incontestabile de civilizație. Șoferii care treceau pe acea porțiune de drum s-au comportat exemplar, iar poliția le-a mulțumit, într-o postare pe Facebook.

 

Accidentul a blocat complet traficul pe A7, pe centura orașului Fussen și șoferii care erau în ambuteiaj și-au lipit efectiv mașinile de marginile laterale ale șoselei și au creat în mijloc un culoar generos de trecere pentru polițiști, pompieri și salvatori, spre locul accidentului.

Unul dintre agenții de poliție care se îndrepta spre impact a surprins această imagine și a postat-o pe contul de Facebook al Poliției din Șvabia de sud-vest, titrează Libertatea.

„Ieri, pe A7, în direcția Füssen, desfășurare pentru colegii de la poliția rutieră din Kempten. Multe mulțumiri pentru banda de urgență exemplară!“ e textul postării.

 

Gestern auf der A7 in Richtung Füssen, Einsatz für die Kolleg:innen der Verkehrspolizei Kempten. Vielen Dank für die vorbildliche Rettungsgasse!

Publicată de Polizei Schwaben Süd/West pe Duminică, 9 mai 2021
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel