Italia. Un român și-a forțat iubita să se prostitueze și să se drogheze. A fost arestat pe loc

Georgiana Dragomir |
Data publicării:

Un tânăr român stabilit în Italia riscă a fost arestat de urgență, în această după-amiză, după ce s-a dovedit că și-a  obligat iubita să se prostitueze și să consume droguri. Bărbatul are 25 de ani și riscă să stea după gratii cel puțin șapte ani.

Polițiștii din Roma l-au prins pe românul care își forța iubita să se prostitueze și să consume droguri. A fost arestat, astăzi, dar ancheta este în plină desfășurare. Oamenii legii spun că are un cazier bogat în infracțiuni, iar pe logodnica sa a supus-o la abuzuri greu de imaginat, notează Il Primato Nazionale.

Bărbatul a ținut-o luni de zile închisă în casă, a lovit-o și a forțat-o să consume droguri. De asemenea, românul a forțat-o să întrețină relații intime cu mai mulți bărbați, încasând toți banii din urma acestei exploatări.

Cea care a reușit să-i anunțe pe carabinieri a  fost chiar mama victimei. Fata a reușit să-i povestească pe scurt chinurile prin care trece. Femeia nu avea acces la telefon, la actele de identitate, era în permanență agresată și hărțuită moral, potrivit sursei citate.

Totul s-a întâmplat într-un apartament din Ostia, închiriat de agresorul român.

În cele din urmă, polițiștii au reușit să o salveze pe tânără. În cursul zilei de astăzi, au făcut mai multe percheziții și au strâns probe. Au găsit hainele pe care fata le folosea pentru prostituție și o cantitate mică de cocaină. Românul este acuzat de trafic de droguri, proxenetism și vătămare corporală.

A fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dar riscă să petreacă următorii șapte ani tot după gratii, potrivit Codului Penal italian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel