Italia. Un român își urmărea soția printr-o aplicație instalată pe telefon: „Trebuie să mă întreții!”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român în vârstă de 48 de ani își urmărea soția printr-o aplicație instalată pe telefon în orice moment al zilei. Totul a fost urmat apoi de amenințări și maltratări. Ulterior, acesta i-a aruncat vorbe grele soției sale, rezidentă în Cartoceto, provincia Pesaro e Urbino, regiunea Marche din Italia, chiar și în prezența fiicei sale de 11 ani.

Românul a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de maltratare a unui membru al familiei. Potrivit rechizitoriului, bărbatul ar fi avut momente crunte de furie amplificate de consumul de băuturi alcoolice. "Atitudinile persecutorii față de soția sa s-au legat și de gelozie, scuza cu care a bătut-o și a răspândit teroare, atât de mult încât bărbatul de 48 de ani este acuzat și de două agresiuni în timpul cărora chiar a apucat-o de gât. Toate consumate în casa lor din Cartoceto”, arată procurorii.

Italia. Româncă, găsită moartă în casă. Soțul a dat alarma, iar anchetatorii cred că el a ucis-o pe Cristina

 

„Te voi arunca pe fereastră”

 

Numeroase insulte și amenințări inclusiv cele cu moartea cu fraze precum: „Dacă nu-ți faci valiza și pleci mâine, te arunc afară în lenjerie intimă”. Sau: „O să te arunc pe fereastră” sau „O să-ți dau foc, mă duc la închisoare dar te ard”, „Atâta timp cât ești căsătorită cu mine, trebuie să faci ceea ce îți spun”.

Apoi a început să o spioneze datorită tehnologiei, descărcând o aplicație pentru geolocalizare. În plus, i-ar fi scos și cartela SIM din telefonul ei mobil pentru a o împiedica să sune. 

Italia. O zi liniștită s-a transformat într-un coșmar pentru doi părinți români: Fetița lor, accidentată după ce a scăpat din mâinile mamei

„Ești o prostituată, trebuie să mă întreții și să-mi dai 40% din indemnizație”, i-ar mai fi spus românul.

Anchetatorii l-au trimis în judecată pe român, asistat de avocatul Tommaso Patrignani. O poveste care, însă, se finalizează în fața alegerii fiicei cuplului. Pentru că în timpul despărțirii, copilul a ales să fie alături de tatăl ei, iar judecătorul i-a dat bărbatului custodia.

Italia. 17 români, expulzați după o escrocherie de proporții. Cum profitau de generozitatea turiștilor ca să se îmbogățească

 

------------------------------------

Dragi cititori, pagina de Facebook a site-ului ȘtiriDiaspora întâmpină probleme din cauza unor restricții abuzive care ne limitează impactul, iar astfel nu mai putem ajunge la dumneavoastră. Dacă doriți să fiți în continuare la curent cu cele mai importante știri și evenimente din Diaspora, vă rugăm să urmăriți și noua pagină a site-ului nostru:  

https://www.facebook.com/stiridiasporaexclusiv     

Vă mulțumim ca sunteți alături de noi,

Echipa ȘtiriDiaspora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel