Italia. Un român împreună cu familia, acuzați de lucruri oribile. O fată a băut detergent zilnic pentru a scăpa de iadul în care era ținută

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Un român împreună cu familia, acuzați de lucruri oribile. O fată a băut detergent zilnic pentru a scăpa de iadul în care era ținută
Italia. Un român împreună cu familia, acuzați de lucruri oribile. O fată a băut detergent zilnic pentru a scăpa de iadul în care era ținută

Un român, în vârstă de 37 de ani, împreună cu familia lui au fost arestați, ieri, în Pianoro Vecchio, provincia Bologna, Italia, sub acuzații oribile: răpire, sechestrare, prostituție forțată și cerșetorie.

O fată, în vârstă de 22 de ani din Serbia, a ieșit din ghearele sclaviei și a prostituției forțate din Italia într-un mod neobișnuit. Un tânăr de 19 ani, băiatul concubinei românului, a adus-o în Italia după ce a cunoscut-o pe Facebook, promițându-i că se va căsători cu ea. 

El i-a trimis 400 de euro pentru călătorie și, în ciuda opoziției familiei, fata a plecat în Italia gândindu-se că și-a găsit dragostea vieții. În schimb, a întâlnit iadul. În loc de căsătorie, bărbatul care i-a promis lucruri mărețe a transformat-o în sclavă împreună cu familia lui și a forțat-o să se prostitueze. I-au dat masa o dată pe zi, i-au confiscat pașaportul și telefonul, apoi a fost obligată să facă toate treburile casnice. Au bătut-o constant și au umilit-o. Au făcut-o să implore iertare și era pusă sub supraveghere constantă, chiar și atunci când mergea la baie. Nu avea voie să iasă din casă, iar românul i-a spus că le datorează 400 de euro și că va trebui să o facă prostituându-se pentru ei.

 

Fata a băut detergent pentru a ieși din agonia prin care trecea zilnic

 

După o lună de coșmar, fetei i-a venit ideea cum să iasă din agonia prin care trecea în fiecare zi timp de 24 de ore. A băut detergent zile întregi și a slăbit până la 30 de kilograme în 15 zile. Ea spera să ajungă în spital și să scape astfel de sclavie. Așa a și fost.

Când a fost internată în spital, le-a spus medicilor totul, iar aceștia au informat poliția. În același moment, întreaga familie care a ținut-o în sclavie a fost arestată, potrivit presei italiene. O mamă și cei doi copii ai ei mai mari, toți din Kosovo, și partenerul ei, cetățean român, au fost arestați. Aceștia sunt acuzați de răpire, înrobire, prostituție forțată și cerșetorie.

 

Românul a chemat ambulanța pentru că a crezut că e infectată cu Covid

 

Torționarii ei au chemat o ambulanță pentru că erau speriați de gândul că fata are coronavirus. Familia a sunat la ambulanță pentru că fata a avut febră mare din cauza otrăvii. Au intrat în panică pentru că au crezut că este infectată cu Covid-19. De îndată ce a fost internată la spital, a putut să spună prin ce trecea. În câteva ore, povestea ei s-a dovedit a fi adevărată, afirmă ilrestodelcarlino.it.

Românul și familia lui au fost arestați preventiv, iar doi copii minori ai acestei familii au fost transferați la o instituție juvenilă din Bologna. Fata va fi transferată într-o casă sigură după tratament la spital.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel