Italia. Un român și iubita sa au bătut carabinierii care au venit să-i despartă când se certau

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român, în vârstă de 24 de ani, alături de iubita sa, o italiancă, de aceeași vârstă, au fost reţinuți în Italia, după ce au sărit să-i bată pe carabinierii veniţi să-i despartă când se certau.

Potrivit ilmessaggero.it, o dispută violentă între un cuplu tânăr s-a încheiat cu două arestări. S-a întâmplat duminică seara, în Latina, când unii locuitori ai unei clădiri, probabil alarmați de strigătele puternice care provin din unul dintre apartamente și temându-se de cei mai rău, au decis să dea alarma la 113 și să solicite intervenția poliției semnalând o dispută violentă în familie. În câteva minute, centrul de operații a trimis o patrulă a echipei la fața locului. În casă se aflau un bărbat și o femeie, în realitate deja cunoscuți de poliție pentru episoade similare.

Când agenții Volante s-au prezentat în afara ușii apartamentului, cei doi încă se certau și la vederea carabinierilor, reacția lor a fost și mai violentă. De fapt, polițiștii au încercat să potolească cearta și să-i readucă pe amândoi la calm, dar orice încercare s-a dovedit a fi inutilă. Ca răspuns, bărbatul și femeia au încetat să se certe între ei, dar s-au năpustit asupra carabinierilor.

În timpul intervenției, de fapt, au încercat să atace agenții, mai întâi verbal și apoi trecând de la cuvinte la fapte. Și până la urmă au fost încătușați. Patrula i-a dus apoi la sediul poliției, unde au fost identificați și arestați sub acuzații de rezistență la funcționarii publici.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel