Italia. Un român i-a tăiat gâtul cu o sticlă spartă unui conațional. Dreptate pentru moartea lui Mihai

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O crimă oribilă zguduia Roma, anul trecut, când în parcarea unui supermarket un bărbat a fost ucis și lăsat într-o baltă de sânge. Un român și-a ucis un conațional într-un mod absolut barbar. Făptuitorul și-a aflat pedeapsa.

Românul ucis în mod crunt de prietenul de pahar avea 47 și se numea Mihai Condrat.  Acesta din urmă nu avea un domiciliu stabil și își petrecea zilele pe străzi. Crima se petrecea în septembrie 2018 în parcarea unui supermarket din stradă Monti Tiburtini, aproape de stația de metrou Pietralata din Roma.

Cei doi români, care erau amândoi băuți la momentul crimei, s-au certat aprins și, la un moment dat, atacatorul s-a năpustit asupra victimei. Gheorghiță Tudorache, în vârstă de 44 de ani, i-a înfipt o sticlă spartă în gât lui Mihai Condrat, pe care l-a lăsat într-o baltă de sânge. 

La sosirea polițiștilor și a medicilor, victima avea încă sticla înfiptă în corp. Deși unul dintre martori a încercat să îi oprească sângerarea, Mihai a murit în doar câteva minute din cauza rănii adânci. 

Citește și: Italia: Crimă oribilă. Un român i-a tăiat gâtul cu o sticlă spartă unui conațional

Atacatorul său, Gheorghiță Tudorache, a fugit de la fața locului după ce și-a omorât conaționalul, dar a fost prins și prins la scurt timp de polițiștii din Roma, potrivit sky.it.

El a fost condamnat, săptămâna aceasta, la 16 ani de închisoare pentru crimă. Inițial, procurorii au cerut ca el să stea 20 de ani în spatele gratiilor. 

De menționat că Tudorache tocmai fusese eliberat din închisoare, după ce petrecuse 23 de luni după gratii, atunci când și-a ucis prietenul de pahar, mai notează presa italiană.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel