Italia. Un român i-a șocat agenții de pază dintr-un magazin, după ce a înlocuit pantofii noi dintr-o cutie cu ai săi, care erau rupți

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
carabinieri
carabinieri

Un cetățean român în vârstă de 35 de ani a fost arestat și este cercetat în stare de libertate pentru furt calificat.

Carabinierii din Ferrara au fost solicitați să intervină la centrul comercial Bricoman, unde agenții de pază au reținut un tânăr. Acesta a scos o pereche de pantofi dintr-o cutie, s-a încălțat ș a pus în loc pantofii săi uzați. Gestul bărbatului a fost observat de un agent de pază, care l-a reținut și a solicitat intervenția carabinierilor, care au ajuns imediat la fața locului.  

Agentul a povestit forțelor de ordine că a observat un tânăr care rătăcea printre rafturi, a luat o cutie de pantofi, a scos încălțămintea de 90 de euro, s-a încălțat și în loc a lăsat pantofii săi. În timp ce a încercat să iasă din magazin, a fost reținut de agenții de pază, transmite questure.poliziadistato.it.

Invitat să se oprească, hoțul a încercat să fugă, dar a fost blocat imediat. Carabinierii au constata că acesta este cetățean român, în vârstă de 35 de ani. Bărbatul a fost arestat și este cercetat în stare de libertate pentru furt calificat.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel