Italia. O femeie s-a salvat din mâinile agresorului comandând o pizza la 112

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O femeie de 33 de ani s-a salvat din mâinile agresorului ei comandând o pizza la 112. Faptele s-au petrecut în Milano, unde femeia de 33 de ani era lovită de fostul ei iubit, un marocan de 25 de ani.

Poliția din Milano anunță că a arestat un marocan în vârstă de 25 de ani pentru vătămarea corporală a fostei partenere, în vârstă de 33 de ani.

Sâmbătă seara, femeia a fost de acord să-și întâlnească fostul partener de care s-a despărțit la sfârșitul lunii ianuarie 2021, iar la întâlnire cei doi s-au certat crunt, din cauza geloziei.

Tânăra de 33 de ani, lovită, s-a temut pentru viața ei și a decis să sune la 112 unde a comandat o pizza margherita, în așa fel încât fostul iubit să nu bănuiască nimic.

Salvatorii au înțeles imediat situația de urgență și au trimis la locuința respectivă Poliția.

 

Tânăra, agresată de mai multe ori

 

Tânăra de 33 de ani, îngrijită apoi la spital din cauza loviturilor primite, le-a spus polițiștilor să este vorba doar despre ultimul episod dintr-un lung șir de violențe și hărțuire.

Un caz similar s-a petrecut tot în Italia, dar la Torino, în vara anului trecut, când o femeie originară din America de Sud a scăpat de agresor sunând la 112 și spunând că vrea să comande o pizza.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel