Italia. Un român și-a AMENINȚAT soția cu TOPORUL în fața COPIILOR

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:
politie padova italia - sursa: polizialocalepadova.it
politie padova italia - sursa: polizialocalepadova.it

Un bărbat și-a amenințat soția cu un topor, nervos din motive banale. Martori la scena de groază au fost copiii celor doi. Românul nu s-a calmat până când nu a descins poliția în apartament. 

Furios, omul a lovit și a distrus  cu toporul ușa de la intrare. Copiii cuplului au fost, de asemenea, șocați, deoarece au fost martorii episodului violent. 

Nici măcar prezența acestora nu a  domolit  furia românului în vârstă de 43 de ani, care a devastat ușa din față a casei sale cu mai multe lovituri de topor.

Altercația a izbucnit dintr-o discuție de familie  și din motive banale, potrivit rapoartelor anchetatorilor. O altercație care, totuși, a făcut ca bărbatul să se înfurie într-un timp scurt. Fără să se gândească de două ori, omul a luat o arma ascuțită cu care și-a amenințat soția.

Țipetele care veneau din apartament și loviturile violente cu toporul în ușă  au atras atenția vecinilor. Aceștia au chemat imediat poliția, care a  intervenit pe scurt la fața locului. Carabinierii din Genova l-au reținut pe român și au confiscat toporul. 

Românul a fost acuzat de amenințări în formă agravantă. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel