Italia. Un român de 17 ani, bătut și jefuit în tren de trei minori italieni

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român în vârstă de doar 17 ani a fost bătut și jefuit de trei adolescenți italieni cu vârste între 15 și 16 ani. 

Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, într-un tren care circula pe ruta Milano – Pavia. Cu puțin înainte de a ajunge la Pavia, tânărul român a fost abordat în tren de italian de 15 ani pe care îl cunoștea. Acesta i-a cerut să-i împrumute căștile de la în telefon, însă românul a refuzat, scrie giornaledipavia.it. 

La scurt timp, și-au făcut apariția alți doi tineri care l-au imobilizat pe românul de 17 ani și l-au lovit de mai multe ori cu pumnii și picioarele, furându-i acestuia atât căștile, cât și telefonul mobil.

Călătorii care au fost martori la scenă l-au ajutat pe tânăr să-și revină și au alertat Poliția Feroviară. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, acolo unde medicii l-au diagnosticat pe român cu o fractură nazală pentru care va avea nevoie de 15 zile de îngrijiri medicale.

Polițiștii i-au identificat rapid pe cei trei agresori și i-au reținut. Adolescenții vor fi cercetați în stare de libertate pentru jaf și vătămare corporală. Anchetatorii încă nu au stabilit dacă atacul a fost unul rasist.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel