Italia. Un român, cercetat în libertate pentru trafic de droguri, își continua cu tupeu afacerea ilegală

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un român din Italia a fost arestat pentru că își hărțuia fosta iubită
Un român din Italia a fost arestat pentru că își hărțuia fosta iubită

Carabinierii din Arezzo au efectuat, în ultimele zile, mai mute controale în teritoriu, care vizau, în principal, combaterea infracțiunilor împotriva patrimoniului și a traficului de droguri. În timpul controalelor au fost percheziționate  127 de persoane și 54 dea autovehicule.

Astfel, a fost oprit și verificat un tânăr de 27 de ani de naționalitate română, care era deja cercetat în libertate pentru trafic de droguri.  Tânărul român și-a continuat însă activitatea de trafic ilegal de droguri, prin urmate a fost dus la închisoarea Florence Sollicciano, scrie arezzoweb.it. 

De asemenea, carabinierii au denunțat un cetățean de 37 de ani, de naționalitate tunisiană, autorul unui jaf în zona Saione împotriva unui alt străin de 33 de ani de naționalitate nigeriană, pe care l-a lăsat fără câteva sute de euro. Cei doi s-au luat la bătaie, iar victima s-a ales cu tibia ruptă și cu un prognostic de 30 de zile de tratament. 

Zilele trecute, polițiștii au amendat două românce, în vârstă de 31 și, respectiv, 36 de ani, la stația feroviară Roma Termini, pentru desfășurarea unei activități ilegale. Româncele au fost prinse de polițiști în timp ce ajutau călătorii să cumpere bilete de tren de la automatele de plată, în schimbul unei taxe, împiedicând astfel utilizarea gratuită a serviciilor de infrastructură feroviară. În urma verificărilor, cele două românce, care fuseseră deja sancționate și în trecut pentru același motiv, au fost expulzate din localitate în baza legislației "Daspo urbano", scrie romadailynews.it.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel