Italia. Un român căutat de 11 ani de carabinieri a intrat în secția de poliție și cum nimic nu s-ar fi întâmplat: "Bună ziua, mi-am pierdut cardul"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român în vârstă de 36 de ani a fost arestat în Italia. Oamenii legii au descoperit că acesta se ascundea de forțele de ordine încă din 2010. 

Un român care se ascundea de poliția din Italia încă din 2010 s-a dat singur de gol în urmă cu câteva zile, prezentându-se la o unitate a carabinierilor din Casalecchio di Reno, provincia Bologna, pentru a denunța pierderea unei cărți de credit.

După ce l-au căutat peste tot timp de aproape 11 ani, oamenii legii s-au trezit cu el intrând pe ușa secției și l-au arestat imediat, scrie publicația Il Messaggero.

Românul era căutat pentru deținere și fabricare de documente false

 

În momentul în care tânărul le-a prezentat carabinierilor documentul de identitate, aceștia au devenit suspicioși și au decis să efectueze verificări ulterioare.

Oamenii legii au descoperit că persoana pe care o aveau în față și care se prezentase să depună un denunț pentru pierderea cărții de credit era de fapt un infractor căutat încă din 16 octombrie 2010, când Tribunalul din Rovigo a emis un mandat de arestare pe numele lui.

Tânărul român era căutat pentru pentru deținere și fabricare de documente false, dar și pentru comiterea infracțiunii de declarație falsă în fața unui funcționar public cu privire la identitatea sa.

Polițiștii au bănuiala că infractorul a reușit să se ascundă în toți acești ani folosind mai multe identități false.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel