Italia. Un român care a furat bijuterii de 600.000 de euro s-a lăudat pe Facebook cu luxul în care trăiește. Carabinierii l-au arestat imediat

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
sursa foto: Milano Today
sursa foto: Milano Today

Un român a fost condamnat la 6 ani de închisoare în Italia, după ce a furat bijuterii în valoare de peste 600.000 de euro, după care s-a lăudat pe Facebook cu luxul în care trăiește. 

Un român din Italia, care alături de alți doi complici, a furat bijuterii în valoare de 600.000 de euro din casa unei femei, a fost prins de poliţiştii din Milano, după ce s-a lăudat pe Facebook. 

Pe 11 ianuarie 2020, cei 3 hoți, românul și 2 sârbi, au jefuit un apartament din centrul orașului Milano. Unul dintre sârbi a intrat în casa unde se afla o femeie și a ameninţat-o cu un cuţit să deschidă seiful. Ceilalţi doi, printre care şi românul, stăteau de pază.

Au postat fotografii pe Facebook 

 

Polițiștii italieni au demarat o anchetă și nu le-a fost foarte greu să găsească făptașii. După ce au prelevat urme de la locul faptei și au urmărit imaginile de camerele de supraveghere, oamenii legii au redus cercul de suspecți. De aici și până la arestarea acestora a mai fost un singur pas, după ce românul de 20 de ani și sârbul de 28 de ani au postat pe Facebook imagini cu viața de lux și chiar și cu o parte din bijuteriile furate.

Potrivit datelor din anchetă publicate de Milano Today, Djordjevic și Busuioc au sărbătorit cu șampanie în cluburi de lux și s-a plimbat cu limuzine închiriate.

Curtea de la Milano l-a condamnat pe Mile Djordjevic, în vârstă de 28 de ani, la opt ani de închisoare), și pe românul de 20 de ani, Marian Catalin Busuioc, la șase ani.

Bijuteriile în valoare de peste 600.000 de euro n-au fost recuperate, iar polițiștii bănuiesc că cei trei sunt responsabili și de alte furturi din apartamente în centrul orașului Milano. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel