Italia. Un român beat şi pus pe scandal a doborât doi poliţişti. Plasat în arest la domiciliu, până în decembrie

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
politia_italia_masina_trieste
politia_italia_masina_trieste

Un bărbat în stare de ebrietate a atacat, ieri, polițiștii care au intervenit pentru a rezolva o ceartă familială. Atacatorul, un bărbat român de 31 de ani, care se afla în arest la domiciliu, a devenit violent, distrugându-şi camera sa. Din acest motiv rudele au apelat la oamenii legii din Ferrara.

 

 

Odată ajunși la fața locului, agenții l-au găsit pe tânărul de 31 de ani într-o anexa a casei. Acesta era îmbrăcat doar în nişte  pantaloni scurți. Bărbatul avea mai multe răni pe mâini şi pe faţă. La vederea agenților, românul a devenit agresiv și amenințător. Poliţiştii şi rudele acestuia au încercat să-l liniștească, dar bărbatul a continuat să strige fraze scandaloase. Apoi s-a apropiat brusc de un agent, scuipându-i în față și lovindu-l cu picioarele.

Bărbatul a devenit tot mai agitat şi greu de controlat, atacând de mai multe ori agenţii, dar şi medicii care au au ajuns la faţa locului.Odată blocat, bărbatul a continuat opus rezistență, lovind de mai multe ori doi ofițeri, care au acum nevoie de tratament medical pentru rănile suferite, scrie  estense.com.

După ce într-un final a fost mobilizat, românul de 31 de ani a fost dus la secția de poliție, fiind arestat pentru violență, amenințare și rezistență opusă în faţa unui poliţist. Azi dimineaţa, arestarea sa a fost validată, iar şedinţa de judecată a fost stabilită pe data de 9 decembrie. Între timp, bărbatul arestat a fost readus în arest la domiciliu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel