Italia. Un român beat mort a furat o mașină, apoi s-a rătăcit cu ea pe străduțe. Dezamăgit, a plecat desculț acasă

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
masina_carabinieri
masina_carabinieri

Un român în vârstă de 31 de ani din Italia a fost reținut de polițiști, după ce s-a îmbătat, a furat o mașină, apoi s-a rătăcit și a plecat desculț acasă.  

Incidentul s-a petrecut săptămâna trecută, în Bardolino, un oraş din provincia Verona. Tânărul român este rezident în Cavaion Veronese și a fost prins, după ce un localnic din Bardolino a remarcat comportamentul suspect al acestuia și a sunat la poliție.

Un echipaj al carabinierilor l-a oprit pe român în momentul în care acesta se îndrepta, desculţ, spre centrul localităţii.

A ajuns pe o alee îngustă și n-a mai putut să întoarcă

 

Tânărul le-a oferit poliţiştilor datele de identificare, însă le-a spus că nu are niciun document asupra sa şi că nici nu ştie cum a ajuns în oraşul respectiv sau cum să se întoarcă acasă.

Oamenii legii au descoperit că bărbatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a furat o maşină și a mers cu ea până în localitatea Bardolino. La un moment dat, a ajuns pe o alee îngustă, într-o fundătură şi nu a mai ştiut cum să iasă de acolo, potrivit Brescia Today.

După mai multe încercări și manevre nereușite, acesta a decis să abandoneze maşina şi să plece, desculţ, în căutarea drumului spre casă.

Agenții au găsit rapid proprietarul maşinii, care a declarat că a parcat-o în apropierea casei şi că nu a împrumutat-o nimănui.

Românul a petrecut o noapte în arest pentru a-şi reveni din starea de ebrietate, iar ulterior a fost plasat în arest la domiciliu. În cele din urmă, tânărul a fost plasat sub control judiciar, urmând ca în fiecare zi să dea cu subsemnatul la cea mai apropiată secţie de poliţie de domiciliul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel