Italia. Un român a violat până la moarte o fetiță de 18 luni. Detalii șocante din anchetă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un român, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat ieri de carabinierii Mariano Comense după anchetele efectuate de procuratura Como, Italia.

Potrivit anchetatorilor, românul ar fi violat-o și bătut-o pe micuța Sharon, fiica partenerului său în vârstă de 18 luni, până la uciderea ei. 

Micuța Sharon Barni a murit în seara de 11 ianuarie, la vârsta de 18 luni. Ea era acasă cu românul, partenerul mamei sale, care ceruse ajutor spunând că fetița și-a pierdut cunoștința după ce a fost lovită în cap de un radiator electric, căzut dintr-un dulap.

Dar, ieri dimineață, românul a fost arestat de carabinierii din Tenenza di Mariano Comense, acuzat de moarte ca urmare a maltratării și violenței sexuale. Autopsia, efectuată de un legist din Bergamo, după ce fetița a murit, transportul la spitalul Papa Giovanni în condiții dramatice, a evidențiat o serie de leziuni compatibile cu traume contondente în diferite zone ale corpului, precum și sfâșiere ale zonelor genitale. 

 

Versiunea românului a fost spulberată de anchetatori

 

Acuzația împotriva românului este de maltratare cu un rezultat fatal, dar și de violență sexuală. Autopsia pe corpul copilului ar fi dezvăluit răni compatibile cu abuzuri sexuale, precum și cu maltratare. Militarii l-au arestat pe tânărul de 25 de ani la casa mamei sale din Lentate sul Seveso. Mama copilului nu ar fi bănuit nimic. Femeia, în vârstă de 24 de ani, se afla la locul de muncă într-un bar din Monza când a murit micuța Sharon.

Fetița, după cum au arătat investigațiile, nu a murit acasă în Cabiate (Como) din cauza unui accident. Versiunea românului a fost spulberată de anchetatori: radiatorul care a căzut din greșeală peste ea și pe care ea însăși l-ar fi scăpat dintr-un dulap.

Bunica maternă, la două ore după presupusul accident, își găsise nepoata inconștientă. Sharon avea vărsături pe cămașă. Bunica l-ar fi îndemnat pe român să sune la 118, însă, timp de două ore, a avut grijă să nu o facă. Copilul a avut, de asemenea, leziuni ale buzelor, pe care românul a încercat să le justifice în mod confuz, atribuindu-le unei căderi sau unei lovituri.

 

„Au fost găsite multe răni pe corpul fetei”

 

Medicul legist a devoalat minciunile bărbatului: „Au fost găsite multe răni pe corpul fetei necompatibile cu un accident”.

Procurorul le enumeră: „Excoriații pe vârful capului, vânătăi în regiunea frontală și în regiunile zigomatice, vânătăi pe nas și buza superioară, o lacerare a frenulului labial superior, vânătăi sub bărbie, vânătăi pe spate în corespondență cu coloana vertebrală, echimoză în corespondența creastei iliace drepte și stângi de diferite culori, vânătăi multiple pe diferite părți ale corpului. Leziuni, printre altele, compatibile cu violența sexuală repetată”.

Probabil, potrivit anchetatorilor, fetița a fost bătută în mai multe rânduri de partenerul ei, relatează secoloditalia.it.

Acum, românul urmează să fie judecat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel