Italia. Un român a VIOLAT o studentă pe care a găsit-o dormind în casa unde intrase să fure

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român a fost condamnat la închisoare în Italia, fiind acuzat că violat o tânără pe care a găsit-o dormind în casa în care a intrat să fure. 

Un muncitor român în construcții a fost condamnat la cinci ani de închisoare în Italia, după ce a batjocorit-o pe tânăra pe care intenţiona să o jefuiască. El a fost identificat pe baza probelor ADN. 

Potrivit publicației La Nuova Ferrara, incidentul s-a petrecut în august 2020, în Ferrara, capitala provinciei cu acelaşi nume din regiunea Emilia-Romagna.

Românul a intrat în casă crezând că nu e nimeni înăuntru

 

Viorel Marin, muncitorul de 46 de ani, s-a decis să spargă casa unei tinere din oraş. Românul a escaladat peretele clădirii, a ajuns la etaj, a sărit în balcon şi de acolo a intrat în casă. Bărbatul credea că nu este nimeni acasă, însă acest lucru s-a dovedit a nu fi adevărat. 

Românul a surprins în cameră o tânără de 25 de ani în timp ce dormea. Atunci și-a dat seama că poate să profite de ea, ceea ce a și făcut. În ciuda şocului suferit, tânăra a reuşit să sune la poliție și să ofere detalii importante despre atacator.

Poliţiştii l-au capturat pe român la scurt timp, în apropiere de zona în care a comis infracţiunea.

La mai puţin de un an de la momentul în care a batjocorit o tânără, Viorel Marin a fost găsit vinovat şi a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel