Italia. Un român a spart cutia milei și a furat toți banii. Carabinierii l-au găsit lângă Biserică cu buzunarele pline de monede

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
hot care fura bani din cutia milei
hot care fura bani din cutia milei

Un român în vârstă de 41 de ani a fost reținut în Italia, după ce a furat din cutia milei a unei biserici dintr-o localitate din Bologna.   

Un cetăţean român în vârstă de 41 de ani, a fost reținut în Italia, după ce a fost surprins furând din cutia milei a unei biserici.

Potrivit presei locale, incidentul s-a petrecut în după-amiaza zilei de sâmbătă, într-un lăcaș de cult din San Giovanni in Persiceto, o localitate din provincia Bologna. Hoțul, care nu are un adăpost stabil, a pus ochii pe cutiile în care credincioșii aduc ofrande.

Preotul a observat comportamentul ciudat al românului

 

Alertat de comportamentul suspicios al românului, preotul paroh din localitate a cerut intervenția carabinierilor. Oamenii legii au intervenit prompt și l-au surprins pe român lângă Biserică. Acesta avea asupra sa suma de 64,00 euro în monede.

S-a constatat ulterior că banii fuseseră scoși cu puțin timp înainte din cutia milei al cărei lacăt îi rupsese.

Românul de 41 de ani va fi judecat prin intermediul unui proces rapid. 

 

Italia. Român, mort de COVID la Roma. "Virusul ne afectează pe toți"

 

Numărul infectărilor cu Coronavirus continuă să crească în Italia, astfel că și un român de 48 de ani, nevaccinat, a murit de Covid la Roma.

Potrivit Corriere della Citta, un român de 48 de ani, care nu fusese vaccinat, a murit de Covid la Roma. „Trebuie să vă vaccinați, virusul îi afectează și pe cei tineri”, a spus consilierul pentru sănătate al orașului.

Din păcate, românul în vârstă de 48 de ani marchează încă un deces din cauza Covid, virus care își continuă neîntrerupt cursul după o săptămână destul de critică, după cum arată datele referitoare la noile infectări.

Astfel, bărbatul în cauză avea doar 48 de ani și era de origine română. El nu fusese vaccinat și, prin urmare, nu avea nicio apărare împotriva virusului.

Consilierul pentru Sănătate și Integrare Social-Sanitară, D'Amato, a comentat și el cazul, declarând: "Nu trebuie să coborâm garda, virusul îi afectează și pe tineri. Este necesar să vă vaccinați", a adăugat acesta.

Decesul românului a avut loc la Policlinico di Tor Vergata. În ciuda intervențiilor efectuate la terapie intensivă, pacientul a murit, din păcate, în ultimele ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel