Italia. Un român a șocat trecători. S-a dezbrăcat în fața unor copii și a început să se mângâie

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Un român a șocat trecători. S-a dezbrăcat în fața unor copii și a început să se mângâie
Italia. Un român a șocat trecători. S-a dezbrăcat în fața unor copii și a început să se mângâie

Polițiștii din Bologna au fost solicitați să intervină, ieri, în jurul orei 16.15, în Piazza Giovanni XXIII, zona Barca, unde bărbat beat hărțuia trecătorii. Bărbatul a fost denunțat pentru mai multe infracțiuni

Ajunși la fața locului, agenții au surprins un bărbat, în stare de ebrietate, care, cu puțin timp înainte, amenințase oamenii din piață. Mai mult, acesta era înarmat cu o bară de fier de 138 de centimetri. Însă, infractorul nu s-a limitat doar la asta. Chiar înainte de intervenția forțelor de ordine, bărbatul, care s-a dovedit a fi un român născut în 1987, agresase un educator, care desfășura activități recreative cu un grup de copii, cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani. Bărbatul și-a dat jos pantalonii în fața copiilor și a început să se mângâie, relatează bolognatoday.it.

După ce a fost alungat de câțiva martori, românul a mers în zona unu bar din apropiere, unde a agresat un cuplu, încercând chiar să-l lovească pe bărbat. După prima tentativa de atac a plecat. Câteva minute mai târziu s-a întors, înarmat cu o bară de fier.

Un trecător a reușit să-i ia bara, înainte ca românul să rănească pe cineva. Bărbatul a fost transportat la spital pentru investigații psihiatrice și apoi denunțat pentru fapte obscene într-un loc public, amenințări grave și agravate.  Românul a fost sancționat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel