Italia. Un român a mers la poliție să reclame un furt. A plecat acasă AMENDAT și cu dosar

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
carabinieri_italia_1
carabinieri_italia_1

Un român stabilit în Italia a mers la secția de poliție pentru a depune o plângere pentru furt, însă a ajuns chiar el să fie amendat. 

Un român în vârstă de 20 de ani a mers marți, 16 martie 2021, la secția de poliție din Genova pentru a depune o plângere, dar s-a întors acasă amendat și denunțat el însuși de polițiști.

Potrivit publicației Genova24, tânărul a fost recunoscut de oamenii legii ca fiind participant la o petrecere ilegală care se desfășurase cu câteva zile în urmă și la care făcuse diferite gesturi obscene și adresase injurii la adresa polițiștilor.

Polițiștii l-au recunoscut în timp ce stătea la rând

 

În timp ce tânărul își aștepta rândul pentru a depune o plângere pentru a reclama un furt, doi agenți l-au recunoscut ca fiind participant al unei petreceri cu muzică rave de pe muntele Moro, unde forțele de ordine au descins cu câteva zile în urmă din cauza nerespectării măsurilor de combatere a pandemiei de Covid-19.

Atunci când agenții au descins la petrecere, tânărul român a început să facă diferite gesturi obscene către ei și să le adreseze injurii, apoi a fugit înainte de a putea fi legitimat.

După ce a fost recunoscut chiar în secția de poliție, oamenii legii i-au în telefon diferite materiale video și foto care îl plasau pe acesta chiar la petrecerea de unde reușise să scape basma curată. Pe înregistrările video se putea auzi chiar și cum acesta profera injurii și arăta diferite gesturi obscene împotriva polițiștilor veniți să oprească petrecerea ilegală.

El a fost denunțat pentru ultraj contra bunelor moravuri și a primit o amendă pentru nerespectarea măsurilor de combatere a pandemiei de Covid-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel