Italia. Un român a semănat panică pe stradă: A luat oamenii la bătaie, la întâmplare

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Un român a semănat panică în Isernia, după ce s-a îmbătat și a început să ia la bătaie oamenii pe stradă la întâmplare. 

Un tânăr român a provocat panică în centrul istoric al localității Isernia, o comună din provincia Isernia, regiunea Molise.

Potrivit presei locale, românul se face vinovat de multiple agresiuni, petrecute până să apară carabinierii.

Aflat într-o stare de nervozitate ieșită din comun, tânărul a început să ia la bătaie oamenii întâmplător pe stradă. Inițial, el s-a luat de doi soți, cărora le-a dat câte o palmă, aparent fără motiv. Apoi a atacat o altă persoană care a încercat să-l calmeze.

Momentan, nu se cunoaște motivul pentru comportamentul agresiv al românului, însă cel mai probabil este vorba consum excesiv de alcool sau de substanțe stupefiante. 

Tânărul a fost reținut de carabinieri și transportat la secție.

O româncă a furat produse pentru animale în valoare de 700 de euro

 

Tot astăzi, carabinierii din Curtatone, o comună din provincia Mantova, au arestat o româncă pentru furt din supermarket.

În după-amiaza zilei de sâmbătă, 16 octombrie, la Centrul Comercial "Il Gigante" de la Quattro Venti din Curtatone, ofițerii Brigăzii "Volanti" au arestat o femeie, în vârstă de 37 de ani, de origine română, fără domiciliu stabil, fără antecedente penale, care avea mai multe produse ascunse sub haină.

Femeia a achitat, inițial, câteva produse la automatele de plată, apoi a încercat să plece cu restul produselor fără a le mai achita, în valoare de peste 700 de euro. Cu puțin timp înainte, personalul de securitate a fost atras de comportamentul suspect al unui bărbat din departamentul de animale și a decis să îi monitorizeze fiecare mișcare, scrie mantovauno.it.

Personalul de securitate a văzut pe camerele de supraveghere video un bărbat care a luat de pe rafturi numeroase articole pentru animale și, după ce le-a scos din ambalaj, le-a ascuns sub haine. Ambalajele goale le-a pus înapoi pe rafturi. După ce s-a deplasat la un alt raion al supermarketului, bărbatul s-a întâlnit cu o femeie căreia i-a predat bunurile furate. După ce femeia a luat bunurile furate și le-a ascuns sub haine, cei doi hoți s-au despărțit, mergând în direcții opuse.

Bărbatul s-a îndreptat spre ieșire, reușind să-și piardă urmele, în timp ce femeia a mers la casieriile automate unde, după ce a plătit doar câteva articole, a trecut de barierele anti-furt încercând să ajungă la ieșire, însă a fost blocată de personalul de supraveghere care fusese alertat în prealabil.

După ce femeia a fost oprită, personalul magazinului a solicitat intervenția unei patrule de polițiști. Ajunși la fața locului, agenții de poliție au constatat ce s-a întâmplat și au arestat-o pe femeia de origine română. Din ordinul Parchetului, femeia de 37 de ani va fi judecată, în stare de libertate, la Tribunalul din Mantova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel