Italia. Un român a pus la cale o afacere bănoasă, dar ilegală cu deşeuri. Poliţiştii însă i-au stricat planurile

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
garda_financiara_italia
garda_financiara_italia

Un depozit ilegal de deșeuri, de peste 3 mii de metri pătrați, a fost depistat de poliţişti şi agenţii de la Garda Financiară la Roma. Terenul fusese închiriat de un cetățean român.

 

 

Un depozit de deșeuri ilegal, situat în cartierul Prenestino, a fost depistat de agenţii Comandamentului Provincial din Roma. Un român, care închiriase acest teren, a fost acuzat de infracțiunea de gestionare ilicită a deșeurilor și primirea de bunuri furate. 

Terenul, lat de aproximativ 3.000 de metri pătrați, cu destinaţie agricolă, fusese încredințat de proprietar unui cetățean român. Acesta însă a decis să colecteze pe le deșeuri. Agenţi Unității 3 Operaționale Metropolitane l-au identificat în timpul patrulării teritoriului. După ce au constatat lipsa oricărei autorizații administrative, agenţi au efectuat percheziţii, găsind frigidere, televizoare, mașini de spălat, cuptoare electrice, panouri de rigips, saltele. Acestea, fiind expuse la agenți atmosferici, ar fi putut polua  semnificativ mediul, scrie ottopagine.it.

Într-o magazie adiacentă, militarii au găsit, de asemenea, numeroase aparate uzate, dar încă în stare funcțională. Românul nu a putut dovedi deţinerea legală a acestora.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel