Italia. Un român a intrat cu mașina în zid după ce i s-a făcut rău la volan. Medicii l-au resuscitat pe asfalt

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român a ajuns în stare gravă la spital, după ce mașina în care se afla a scăpat de sub control și s-a izbit violent într-un zid. 

Accident grav în care a fost implicat un român în vârstă de 34 de ani. Tânărul se află internat în stare gravă la spital după ce s-a simțit rău la volan și a scăpat mașina de sub control, izbindu-se astfel de un zid.

Potrivit publiației L’Eco di Bergamo, accidentul s-a petrecut miercuri, 2 iunie 2021, într-un sens giratoriu de pe via Nazionale, în localitatea Costa Volpino (provincia Bergamo).

Din primele informații se pare că românului i s-a făcut rău la volan, astfel că a pierdut controlul mașinii când a intrat în sensul giratoriu. Mașina condusă de acesta a ieșit de pe carosabil și s-a izbit de un zid de pe marginea drumului.

Trecătorii au sunat la urgențe

 

Datorită vitezei medii, rănile suferite de șoferul român în urma impactului cu zidul nu au fost grave, însă starea de rău prin care a trecut înainte de accident l-a lăsat inconștient.

Trecători au sunat imediat la 112 pentru a solicita ajutor medical, iar la fața locului au intervenit paramedicii care l-au resuscitat pe loc..

Odată stabilizat, personalul medical a decis să solicite intervenția unui elicopter pentru a transporta pacientul cu cod roșu de urgență la un Spital din Brescia.

Din primele informații reiese că tânărul de 34 de ani se află internat în stare gravă și la această oră și medicii se mențin rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel