Italia. Un român a dat foc locuinței unde stătea, apoi a amenințat că se sinucide, aruncându-se de pe acoperiș

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român a a dat foc locuinței unde stătea și a amenințat că se aruncă de pe acoperiș. S-a întâmplat la Giugliano, în Campania. bărbatul a amenințat că se aruncă de pe acoperiș, după o dispută cu proprietarul casei.

Românul și-a incendiat casa din Giugliano și a amenințat că se aruncă de pe acoperiș. Carabinierii au stabilit că gestul bărbatului se datorează unei dispute cu proprietarul imobilului în care locuia.

Oamenii legii au intervenit la locuința unui bărbat de origine română care a provocat un incendiu în mansarda casei în care locuia cu chirie și apoi s-a urcat pe acoperiș, amenințând că se aruncă în gol.

Militarii au intervenit și, după ce au forțat poarta de intrare împreună cu pompierii, au reușit să ajungă pe acoperișul clădirii. Au vorbit cu bărbatul pentru a-l convinge să coboare și apoi, profitând de distragerea lui, au reușit să-l oprească. Flăcările au fost stinse de pompieri, potrivit Cronchedi.it.

Pompierii au investigat că gestul bărbatului s-a datorat unei dispute cu proprietarul clădirii în care locuia. El a fost acuzat de daune provocate de incendiu.

O altă româncă din Italia a sfârșit într-un incendiu. Ea și-a pierdut viața într-un tragic accident, astăzi, pe A4, în Italia, după ce un vehicul care circula pe sensul greșit pe autostradă s-a izbit violent de mașina ei. Impactul a fost atât de violent, învct autoturismul româncei a luat foc, iar femeia a murit pe loc.

MOARTE cumplită pentru o ROMÂNCĂ: Vehiculul i-a luat FOC

 

Potrivit primelor informații, femeia, de origine română, cu domiciliul în San Biagio di Callalta (Treviso), și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier care a avut loc astăzi, 5 februarie, de-a lungul autostrăzii A4, în tronsonul dintre Monfalcone Est și Duino spre Trieste, anunță corrieredelveneto.corriere.it.

Dinamica accidentului este încă anchetată și examinată de polițiștii rutieri.

Potrivit primelor informații, românca, aflată la volanul mașinii ei, a intrat în coliziune cu un alt vehicul care circula în direcție greșită pe banda de viteză pe autostradă. Impactul a fost extrem de violent. Mașina româncei, care circula de-a lungul nodului de autostradă în sensul bun, a luat foc imediat și femeia a murit. 

Salvatorii veniți la fața locului, pompieri, personal Autovie Venete și autospeciale de salvare, nu au mai putut face nimic pentru româncă, aceasta fiind declarată decedată la fața locului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel