Italia. Un ROMÂN a ARS de VIU: „Am crezut că cineva arde vrăjitoarea”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un român de 77 de ani a murit ars de viu, duminică seară, în Italia, după ce baraca unde locuia a fost cuprinsă de flăcări.

Presa din Peninsulă scrie că adăpostul pe care Traian îl împărţea cu un alt bărbat a luat foc de la o butelie cu care cei doi se încălzeau, potrivit observator.tv. Tragedia a avut loc puţin după ora 18.00, baraca românului aflându-se între Via dei Volsci şi Via dei Romani.

Amicul românului a reuşit să iasă din flăcări. Din nefericire, însă, Traian, care suferea de o invaliditate la picioare, nu a reuşit să fugă la timp şi a murit carbonizat.

Salvatorii chemaţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru român.

Citește și Italia. O româncă s-a ARUNCAT de pe un pod din Veneția. Un polițist a urmat-o

Alarma a fost dată de localnici, care au sărbătorit ieri „Epifania", care calendaristic corespunde cu „Boboteaza" de la noi. În această zi este comemorată vizita solemnă a Regilor Magi - adorarea magilor - care vin cu daruri la pruncul sfânt.

„Când am văzut flăcările, am crezut că cineva arde vrăjitoarea. Apoi am realizat că este vorba despre o baracă. Îl ştiam pe bietul om. Mergea mereu sprijinindu-se în două beţe pentru că avea probleme cu picioarele", a declarat un martor, potrivit latinaoggi.eu.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel