Italia. Un șofer român de TIR, prins beat și fără permis la volan

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ARHIVĂ
Foto ARHIVĂ

Un șofer român de camion, în vârstă de 59 de ani, a fost oprit de poliția rutieră pe autostradă, lângă Padova, Italia: conducea un camion complet beat și fără permis.

Potrivit polesine24.it, o serie foarte lungă de încălcări și infracțiuni sunt împotriva lui. Conducea camionul cu permisul expirat, fără să fi respectat în niciun fel obligațiile de odihnă și cu o alcoolemie în sânge de 2,23 grame/litru când pentru șoferii profesioniști limita obligatorie este zero. Pe scurt: era băut mort.

Pentru a-l opri la ieșirea din Padova Est au fost, după cum s-a menționat, polițiștii rutieri, după ce l-au interceptat în A4. Conducea un camion echipat cu o remorcă și o semiremorcă, un adevărat bizon al drumului.

Bărbatul se afla într-o stare de semi-confuzie din cauza alcoolului și este clar că intervenția Polstradei ar fi putut evita o tragedie. Pentru el, plângerea a fost făcută pentru conducere în stare de ebrietate, pe lângă retragerea permisului și pierderea a zece puncte (dacă o primește vreodată înapoi), precum și o amendă de 760 de euro, deoarece a condus timp de mai multe ore mai mult decât este permis .

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel