Italia. Un muncitor român își amenință patronul și distruge utilajele din șantierul unde lucra

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un muncitor român de 29 de ani are acum probleme și cu banii și cu legea, după ce și-a amenințat patronul, i-a distrus bunurile și i-a atacat pe carabinierii din Filletino solicitați să intervină la caz.

La Filettino, în Italia, carabinierii l-au arestat pe C.C.L., un muncitor român, în vârstă de 29 de ani, pentru „rezistență și violență la adresa oficialului public și distrugere cu violență a lucrurilor”. Bărbatul, deja înregistrat pentru infracțiuni împotriva bunurilor și persoanei, după ce și-a amenințat angajatorul prin telefon - patronul unei firme de construcții -  pe motiv că acesta nu l-ar fi plătit , s-a dus pe șantier și a început să distrugă materiale și echipamente de construcții.

Carabinierii, avertizați telefonic de către proprietarul companiei, s-au deplasat la fața locului și l-au identificat pe tânărul român. Acesta, la vederea poliției, i-a atacat verbal și apoi i-a împins pe agenții sosiți la fața locului, pentru a evita identificarea. Aceștia l-au imobilizat, iar românul de 29 de ani a fost arestat și a fost condus la domiciliul său, procurorii stabilindu-i pedeapsa arestului la domiciliu, informează Ciociariaoggia.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel