Italia. Un muncitor ROMÂN a MURIT în timp ce lucra la o BISERICĂ. Fratele său l-a găsit fără suflare

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Gheorghe Voicu, un român în vârstă de 52 de ani, care locuiește în Nuvolento, a fost ieri victima unui tragic accident de muncă, în jurul orei 18.00, în timp ce lucra la biserica parohiale din Mura. 

Gheorghe era zidar și este în Italia de zeci de ani. În ultimul timp a trăit singur, după ce s-a despărțit de soția sa care rămăsese în România cu restul familiei.

Conform bresciatoday.it, reconstituirea făcută până acum de poliție arată faptul că zidarul aranja schela în jurul bisericii Santa Maria Assunta, la o înălțime de aproximativ 13 metri. 

Fratele său era deja în mașină și îl aștepta pe Gheorghe pentru a se întoarce acasă după o zi de muncă. Când a coborât să vadă dacă Gheorghe a terminat de aranjat schela, l-a găsit mort pe pământ. Nu se știe cu exactitate ce s-a întâmplat: ori a murit de la boală, ori de la o imprudență, nu este exclusă nici o ipoteză.

Purta un ham, dar nu era legat de niciun sprijin. Carabinierii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-au petrecut lucrurile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel