Italia. Un hoț român care a încercat să spargă locuința unei primărițe, prins în trafic de Garda Financiară

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Un român a fost arestat în Italia, după ce încercat să spargă locuința unei primărițe din Salerno.

Presa din Italia scrie despre o tentativă de furt înregistrată la domiciliul italiencei Carmela Zuottolo, primărița din San Marzano sul Sarno, provincia Salerno (Campania).

Un român a încercat să spargă casa primăriței

 

Incidentul s-a petrecut în după-amiaza zilei de luni, 3 ianuarie. Un bărbat de naționalitate română, în vârstă de 39 de ani, a încercat să spargă locuința edilului, însă acesta a fost descoperit la timp de soțul femeii, datorită camerelor de luat vederi.

Bărbatul român a încercat să intre în locuință, dar a fost surprins de soțul primăriței care l-a văzut pe imaginile transmise de camerele de supraveghere video. Mai mult, se pare ca s-a declanșat și sistemul de alarmă.

Hoțul a rupt-o la fugă, fiind găsit și prins mai târziu de agenții Gărzii Financiare din Scafati.

Pentru fapta sa a fost denunțat și va fi judecat în libertate, relatează publicația L’Occhio di Salerno.

Acest caz vine la puțin timp după cel al altui român, care a fost arestat la câteva minute după ce a pus piciorul în Italia.

Român arestat în Italia. Va sta doi ani la închisoare pentru furtul de haine puse la uscat

 

Un român a fost arestat imediat cum a ajuns în Italia, acesta fiind condamnat în trecut pentru furtul unor haine puse la uscat. 

Un român în vârstă de 43 de ani a fost arestat de carabinieri imediat după ce a pus piciorul în Italia. Potrivit publicației Il Friuli, bărbatul a fost încătușat în cursul zilei de luni, 3 ianuarie 2022, după ce oamenii legii au constatat că pe numele acestuia exista un mandat de arestare.

Potrivit sursei citate, bărbatul tocmai ce intrase în Italia prin punctul de trecere a frontierei Fernetti, când a fost oprit pentru un control de rutină de către carabinierii din Aurisina, o localitate de lângă granița cu Slovenia.

Bărbatul era condamnat la închisoare

 

După verificarea identității acestuia, oamenii legii au constatat imediat că pe numele românului exista un mandat de încarcerare. Parchetul din Florența a fost instituția care a emis mandatul, ca urmare a unei condamnări la închisoare pentru doi ani și cinci luni.

Bărbatul de 43 de ani a fost găsit vinovat de un furt comis în anul 2016, când a pătruns în grădina unei locuințe și a furat mai multe haine puse la uscat. Proprietarii l-au surprins în timpul furtului, însă infractorul a scos un cuțit și i-a amenințat, apoi a luat-o la fugă.

Românul a fost pus sub arest imediat, iar după finalizarea formalităților birocratice, a fost încarcerat în penitenciarul din Trieste.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel