Italia. Un fermier și-a ucis soția, apoi s-a sinucis sub privirea îngrozită a fiicei sale

Georgiana Dragomir |
Data publicării:
Italia. Un fermier și-a ucis soția, apoi s-a sinucis
Italia. Un fermier și-a ucis soția, apoi s-a sinucis

O crimă înfiorătoare s-a înregistrat, luni seara, în Viterbo. Un bărbat în vârstă de 65 de ani și-a împușcat subit soția, apoi s-a sinucis sub privirea îngrozită a fiicei sale.

Nimeni nu poate spune de ce a ales fermierul Ciriaco Pigliaru să-și împuște soția, apoi să se sinucidă, cu aceeași armă, în fața fiicei sale. Procurorii italieni merg pe varianta unei gelozii dusă la extrem, însă, ancheta este în curs de desfășurare. Cea care i-a anunțat cu privire la cele întâmplate a fost fiica lor. Femeia le-a povestit disperată carabinierilor că totul s-a întâmplat rapid, iar grădina părinților ei a devenit o baltă de sânge. 

Ciriaco Pigliaro a folosit o armă de vânătoare pentru care nu avea autorizație. Cuplul italian ar fi urmat să se separe, iar acest lucru l-a condu să facă gestul extrem, notează la Nuova Sardegna

Comunitatea din Viterbo a rămas șocată. Inclusiv primarul din Sant'Elia, un apropiat al celor doi, a transmis un mesaj de condoleanțe.

„O dramă care ne afectează: moartea subită a soților, Ciriaco și Anna, ceva tragic pentru întreaga noastră comunitate”, a precizat edilul Vincenzo Girolami, citat de sursa menționată. 

Ciriaco Pigliaru era un fermier respectat și nu a dat niciodată impresia că este un om agresiv, spun localnicii  din Viterbo.  Era căsătorit de aproape 40 ani, însă, nu putea concepe că la finalul vieții soția sa a cerut separarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel