Italia. Un deținut român, care a încercat să se spânzure în închisoarea din Verona, salvat în ultima clipă de gardieni

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
italia un roman a vrut sa se sinucida in penitenciar
italia un roman a vrut sa se sinucida in penitenciar

Un român, care își ispășește pedeapsa în închisoarea din Verona, a încercat să se sinucidă. Din fericire, a fost salvat de poliția penitenciarului.

Deținutul a vrut să se spânzure chiar în celula închisorii din Verona, unde își ispășește pedeapsa. Gardinienii care erau de paza au reacționat imediat și l-au salvat.

Evenimentul a avut loc în noaptea dintre joi spre vineri a anunțat Sindicatul Independent al Poliției Penitenciarelor, care a apreciat  intervenția la timp a gardienilor, scrie poliziapenitenziaria.it.

”În noaptea de 30 martie, un deținut român, în vârstă de 30 de ani a încercat să-și ia viața într-o celulă. Datorită ajutorului prompt al ofițerului de poliție al penitenciarului, care a dat alarma, românul a fost salvat. Ofițerul de serviciu și colegii săi i-au salvat viața”, a subliniat Donato Capece, secretarul general al Sindicatului Independent al Poliției Penitenciarelor.ă. „Deținutul încercase să se spânzure cu o pungă de plastic din care făcut un fel de funie și deja își pierduse cunoștința. Prin urmare, este de apreciat profesionalismul ofițerilor de poliție din penitenciar, care l-au salvat. Sinuciderea unui prizonier reprezintă un factor de stres puternic pentru gardieni și pentru alți deținuți  ”, a mai spus Donato Capece.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel