Italia. Hoț român, condamnat la închisoare, oprit de carabinieri. Bărbatul le-a spus că merge în Franța să culeagă piersici

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un bărbat de 31 de ani, de origine română, pe numele căruia fusese emis un mandat de arestare pentru comiterea mai multor jafuri, a fost oprit, joi seara, de forțele de ordine. Românul se afla într-un autobuz care se mergea în Franța.

În timpul unui serviciu în Fernetti, carabinierii stației Aurisina au depistat un român, în vârstă de 31 de ani, pe numele căruia fusese emis un mandat de închisoare de către Parchetul din Termini Imerese (PA).

Românul călătorea într-un autobuz, care mergea Franța și, care a fost oprit de carabinieri pentru verificări. Bărbatul le-a spus carabinierilor că merge spre  Provence pentru a participa la viitoarea recoltă de piersici.

În urma verificării identității românului, oamenii legii au descoperit că, în anul 2013, pe numele lui fusese emis un mandat de închisoare pentru o serie de furturi comise pe șantierele de construcții amplasate de-a lungul autostrăzilor, scrie telefriuli.it

Bărbatul, împreună cu alți membri ai unei bande dedicate jafurilor, au făcut sustras combustibil și mai multe instrumentele lăsate nesupravegheate în depozitele șantierelor de construcții. Carabinierii l-au arestat și l-au dus la Coroneo, unde își va executa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel