Italia. Un copil român a fost ucis chiar în prima zi de vacanță: „David era un băiat de aur”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Un copil român a fost ucis chiar în prima zi de vacanță: „David a fost un băiat de aur”. FOTO: captură quotidiano.net
Italia. Un copil român a fost ucis chiar în prima zi de vacanță: „David a fost un băiat de aur”. FOTO: captură quotidiano.net

Un copil român, în vârstă de 13 ani, a fost ucis de un stivuitor în Sant'andrea in Bagnolo, provincia Forlì-Cesena din Italia.

David a murit la vârsta de 13 ani, în timp ce, pentru distracție, conducea stivuitorul fermei familiei. Tragedia a avut loc în zona rurală Romagna din Sant'Andrea in Bagnolo, ieri, la ora locală 13:00. Accidentul a bulversat existența unei familii întregi de români. David nu a reușit să scape teafăr atunci când stivuitorul s-a răsturnat din greșeală, iar trupul i-a fost zdrobit de acel vehicul agricol greu pe care îl conducea.

Italia. Tânăr muncitor român, ucis în timp ce se îndrepta spre casă după ce a luat cina cu fratele său: „Un băiat foarte bun”

 

David a murit în prima zi de vacanță

 

Școala s-a încheiat sâmbătă, iar în prima zi de vacanță David a dorit să savureze toată libertatea pe care o oferă vara. Dar un accident teribil, încă în curs de investigație, închide tragic cortina pe ceea ce ar fi putut fi o vară plină de amintiri bune. Scena se schimbă drastic în jurul orei prânzului și totul se transformă în tragedie, exact în momentul în care un suflet nevinovat este luat pentru totdeauna.

Descoperire macabră pe un câmp de lângă Napoli: Cadavrul unui român de 55 de ani, abandonat într-un sac de plastic

Copilul a condus singur acel stivuitor, în zona din afara fermei, o firmă de fructe și legume din Cesenate. Se pare că băiețelul mergea pe un drum mic de pietriș. La doar câțiva metri, de-a lungul acelui drum, vehiculul se apropie de șanț. Poate că David nu știa cum să se descurce bine. Poate că l-a luat în secret de la părinți, pentru că la 13 ani nu te gândești prea mult la pericole. La 13 ani acționăm și uneori nu ascultăm recomandările părinților.

Dintr-o dată stivuitorul iese de pe drum, se răstoarnă, din cauza șanțului. Nu se răstoarnă complet, se înclină doar într-o parte, doar cât să fie strivit corpul bietului copil român dedesubt.

Italia. Șofer român de TIR, înjunghiat de un coleg compatriot: Un al treilea transportator a încercat să intervină

Membrii familiei înțeleg imediat ce s-a întâmplat, au izbucnit în plâns și au chemat imediat cu disperare ajutor. Dar medicii ajunși la fața locului nu au mai avut cum să-l salveze pe David, acesta fiind declarat decedat. 

 

„Îl cunoșteam bine. Era un băiat de aur”

 

La fața locului au intervenit imediat polițiștii din Cesena, cinci unități ale echipei de pompieri Forlì-Cesena, personalul 118. La fața locului a fost și medicul legist, criminaliștii și inspectoratul de muncă. Deși nu este vorba despre un accident industrial, pe lângă cercetările polițiștilor au început și cercetările inspectoratului. 

„Era un copil vesel, cuminte... atât de bun”, spune un vecin al familiei lui David. „Venea deseori să se joace acasă la nepotul meu”, spune bărbatul, în vârstă de 70 de ani, profund afectat de tragedie. „Îl cunoșteam bine. Era un băiat de aur. Cum poți să mori așa, la doar 13 ani? A fost în clasa a VII-a, la fel ca nepotul meu. Copiii erau fericiți. Își petreceau timpul împreună și își țineau companie după-amiezile”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel