Italia. Ultima lovitură a lui Spiderman din România l-a băgat în spital: Hoțul a căzut de la fereastra apartamentului pe care voia să-l jefuiască

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O încercare nereușită de a imita abilitățile lui Spiderman l-a adus pe un român în vârstă de 27 de ani într-o situație gravă, după ce a căzut de la etajul al doilea al unei clădiri din Torino, fiind spitalizat în stare critică la San Giovanni Bosco.

Încercarea sa de a imita faimosul Spiderman s-a transformat într-un moment comic eșuat pentru un bărbat de 27 de ani, într-o situație care s-a soldat cu o cădere dureroasă de la etajul al doilea al unei clădiri de pe Corso Grosseto. Deși a sperat să se ridice la înălțimea supereroului cu abilități arahnide, a constatat rapid că doar Spiderman are capacitatea de a se cățăra cu eleganță pe clădiri. În loc de asta, nefericitul "Spiderman român" a ajuns spitalizat cu cod roșu la San Giovanni Bosco.

Fără să submineze prezumția de nevinovăție, situația comică și ironică a avut în spate o încercare stângace de jaf, care nu a avut nicio șansă de reușită. Bărbatul, deja cunoscut autorităților pentru fapte similare în trecut, a căzut într-un mod mai puțin eroic decât și-ar fi imaginat, suferind un traumatism cranian și câteva fracturi. O lovitură puternică și țipetele sale de durere au alertat locuitorii din zonă, care au sunat imediat la poliție.

Parcă luat dintr-un scenariu de comedie, acest "Spiderman amator" nu a putut să-și realizeze acrobațiile cu succes. În timp ce supereroul fictiv al benzilor desenate și filmelor ar fi reușit să se deplaseze pe pereți cu agilitate, românul a sfârșit prăbușit la pământ. Cu un trecut marcat de condamnări pentru furt, tentativa sa de evadare a fost departe de a se ridica la standardele eroilor din cărți.

Starea sa este gravă și necesită îngrijiri medicale urgente, așa cum a fost indicat de spitalizarea cu cod roșu la San Giovanni Bosco. Poliția a intervenit împreună cu serviciile de urgență 118 pentru a-i acorda asistența necesară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel