Italia. Trei români, implicați într-un scandal de proporții (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Trei români au fost arestați, în Italia, după ce au fost implicaţi într-un scandal de proporţii în Viterbo.

Potrivit tusciaweb.eu, scandalul a fost unul cu profil internaţional, mai mulţi români luându-se la bătaie cu mai mulţi bărbaţi din Republica Dominicană, într-un local controlat de nigerieni.

Mai mulţi locuitori din zonă au solicitat intervenţia unor echipaje de poliţie, după ce au auzit strigăte din localul respectiv. Ulterior, scandalul a continuat în stradă, iar majoritatea celor implicaţi au reuşit să fugă până la venirea poliţiei. Cinci dintre participanţii la bătaie au ajuns la spital, cu diferite răni, iar alţi şase au fost reţinuţi, trei români şi trei dominicani.

Cei mai mulți dintre ei au reușit să scape. Au fost peste 20 în total. Dar cauzele a ceea ce, la început, părea un fel de „război de bande" nu sunt încă pe deplin înțelese. Ele variază de la lupta dictată de alcool, până la suspiciunea unei dispute cu un motiv și, prin urmare, o rivalitate mai precisă. Conform primelor reconstrucții, discuția violentă a pornit de la clubul viale Trento, condus de doi băieți de naționalitate nigeriană.

Nu se ştie motivul care a dus la izbucnirea conflictului, însă martorii susţin că participanţii au folosit tot felul de arme albe.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel