Italia. Trei români care au furat marfă de 20.000 de euro dintr-o tutungerie, prinși din întâmplare. Se plimbau liniștiți cu Land Rover-ul

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Trei români au fost arestați în Italia, după ce au furat bunuri în valoare de peste 20.000 de euro dintr-o tutungerie.  

Carabinierii din localitatea Cremona (regiunea Lombardia) au arestat în cursul zilei de marți, 27 iulie 2021, trei bărbați care au dat o spargere în urma căreia au păgubit o tutungerie cu peste 20.000 de euro.

Este vorba despre trei cetățeni români cu vârste cuprinse între 29 și 33 de ani, toți trei fiind rezidenți în România.

Potrivit publicației locale Oglioponews, polițiștii italieni i-au oprit pe cei trei români în timp ce se deplasau la bordul unui autoturism Land Rover Discovery. În urma percheziției asupra mașinii, înmatriculată pe numele unui al patrulea român care nu era cu ei, oamenii legii au găsit diferite produse furate.

Marfa de peste 20.000 de euro era ascunsă în mașină

 

Oamenii legii au găsit 250 de cartușe de țigări de diferite mărci, 40 de pachete de lozuri de răzuit, diferite scule care, foarte probabil, au fost folosite pentru a pătrunde în spațiul comercial, precum și suma de 190 de euro în numerar.

În urma acestei descoperiri, carabinierii au deschis o anchetă și au descoperit că produsele fuseseră furate în cursul nopții de luni spre marți dintr-o tutungerie din Viadana, o localitatea din provincia Mantova.

Proprietara tutungeriei a declarat produsele furate, iar din constatările făcute de anchetatori reiese că valoarea bunurilor furate se ridică la circa 20.000 de euro.

Cei trei români au fost arestați pentru furt agravat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel